xenesgloses 03 xenesgloses 08 xenesgloses 05 xenesgloses 04 xenesgloses 06 xenesgloses 07

Young Learners English (YLE)

Οι εξετάσεις του πτυχίου Young Learners English (YLE) διατίθονται σε τρία επίπεδα: Αρχάριοι (Starters) Μεσαίοι (Movers) Προχωρημένοι (Flyers). 

Αναγνώρισηaffe-kisten

Αναμφισβήτητα,αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη ένα πιστοποιητικό στα Αγγλικα για παιδια που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν στο μέλλον. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για το ίδιο το παιδί σας να στοχεύει σε πτυχια Αγγλικων που χαίρουν παγκόσμιας αναγνώρισης, όπως συμβαίνει με όλα τα πιστοποιητικά του Cambridge


Τι περιλαμβάνει η εξέταση

Οι εξετάσεις του YLE καλύπτουν τις τέσσερις γλωσσικές ικανότητες - ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή - με έμφαση στην ικανότητα ομιλίας και ακρόασης. Πιο συγκεκριμένα αποτελούνται από τρεις ενότητες σε κάθε επίπεδο:

Κατανόηση Προφορικού Λόγου - τεστ πολλαπλών επιλογών κατά το οποίο τα παιδιά ακούν σύντομα ηχογραφημένα κείμενα και συμπληρώνουν ορισμένες ασκήσεις για να δείξουν το επίπεδο κατανόησης.

Κατανόηση και Παραγωγή Γραπτού Λόγου - τεστ με 'μολύβι και χαρτί' κατά το οποίο τα παιδιά δείχνουν την ικανότητά τους να διαβάζουν και να γράφουν απλά αγγλικά.

Παραγωγή Προφορικού Λόγου - σύντομη συνέντευξη η οποία διαρκεί από 5 έως 9 λεπτά με εξεταστή προφορικών που παρακολουθείται ειδικά στη διεξαγωγή αυτών των τεστ.

Αγγλικά για μικρούς μαθητές (YLE)


Επαφή 

''THE SCHOLARS GROUP''
ΡΟΥΣΣΟΥ-ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ
1) ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΟΣ 4
(Έναντι 5ου Δημοτικού Ηλιούπολης)
Τηλ 210-9934039

2) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 9
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλ: 210-9710465