xenesgloses 03 xenesgloses 08 xenesgloses 05 xenesgloses 04 xenesgloses 06 xenesgloses 07

Γερμανικά

 

Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας ως ξένη γλώσσα μπορεί να ξεκινήσει κιόλας από την Γ' Δημοτικού, όπου ο μαθητής θα μπορεί να έρθει από πολύ μικρή ηλικία σε επαφή με την γλώσσα.

germansimea

 
Με τμήματα ολιγομελή ή ιδιαίτερα για μαθητές και ενήλικες, με την χρήση των πιο σύγχρονων βιβλίων, με διαδραστικούς πίνακες καθώς και με την επιλογή της ανάλογης διδακτικής σειράς για καθε ηλικιακή ομάδα, επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα στην εκμάθηση της γλώσσας. 

Η γνώση όμως αυτή θεωρείται πιο έγκυρη αν τεκμηριώνεται με κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. 

Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του Goethe-Institut για τα επίπεδα A 1 έως C 2 αντιστοιχούν στα έξι επιπέδα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες και αποδεικνύουν με σαφήνεια τις γλωσσικές ικανότητες και το επίπεδο γνώσεων του κατόχου τους. Επιπλέον αναγνωρίζονται διεθνώς, έχουν υψηλό κύρος και αποτελούν το εισητήριο για την εισαγωγή στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Γερμανίας.

 

Από το 2008 η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή και η Ελληνογερμανική αγωγή  είναι τα επίσημα εξεταστικά κέντρα του Ινστιτούτου Goethe Αθηνών για τα διπλώματα FIT 1 και FIT 2.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Goethe Institut

On line ασκήσεις : 1 2 3 4

Παιχνίδια για να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου στα γερμανικά και να δεις τι γνωρίζεις για την Γερμανια.

 

Γιατί να μάθω Γερμανικά ?

Η Γερμανική γλώσσα είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. Ο ρόλος της στην Ε.Ε. ισχυροποιείται μετά από την ένταξη χωρών της ανατολικής Ευρώπης, όπου η Γερμανική αποτελεί τη βασική ξένη γλώσσα...

Επαφή 

''THE SCHOLARS GROUP''
ΡΟΥΣΣΟΥ-ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ
1) ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΟΣ 4
(Έναντι 5ου Δημοτικού Ηλιούπολης)
Τηλ 210-9934039

2) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 9
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλ: 210-9710465