xenesgloses 03 xenesgloses 08 xenesgloses 05 xenesgloses 04 xenesgloses 06 xenesgloses 07

Ιταλικά

Η γνώση μίας επιπλέον ξένης γλώσσας εκτός των Αγγλικών, είναι ένα πολύ δυνατό προσόν για τις ημέρες μας.

italy-flag

Η εκμάθηση της, μπορεί να ξεκινήσει από την Δ' Δημοτικού, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η φοίτηση της, με την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου, πριν το Λύκειο.
Η φοίτηση ξεκινά κατευθείαν από κανονικές τάξεις - δεν υπάρχουν δηλαδή όπως στα Αγγλικά-, οι προκαταρκτικές τάξεις.

Σήμερα η επιλογή να σπουδάσεις στην Ιταλία μπορεί να είναι η σωστή λύση. Λόγω του επιπέδου των ιταλικών Πανεπιστημίων εδώ και χρόνια σπουδάζουν πολλοί Έλληνες σε σχολές όπως: Ιατρική, Οδον/κή, Αρχιτεκτονική, Πολυτεχνείο, Φαρμακευτική, Οικονομικά κλπ.
Η εισαγωγή στα Πανεπιστήμια δεν συνδέεται με τον απολυτήριο βαθμό του λυκείου, έτσι ο καθένας μπορεί να επιλέξει τη σχολή που επιθυμεί. Τέλος, το κόστος ζωής στην Ιταλία δε διαφέρει σημαντικά από εκείνο των μεγάλων πόλεων στην Ελλάδα.

Τα σχολεία μας διαθέτουν τμήματα  Ιταλικών.

Tα σχολέια μας για το συμφέρον των μαθητών προσφέρουν 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στην Α'Ταξη των παραπάνω γλωσσών(σε τμήμα) καθώς επίσης και 20 % ΕΚΠΤΩΣΗ στα υπόλοιπα επίπεδα στους μαθητές μας(σε τμήμα).


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

IΤΑΛΙΚΑ Universita' per Stranieri di Perugia

 

 

 

Γιατί να μάθω Ιταλικά ?

Γιατί αγαπάμε την Ιταλία, τους γείτονες Ιταλούς και την ιταλική γλώσσα: 1. Είναι επίσημη γλώσσα ενός ευρωπαϊκού κράτους, μια γλώσσα που ομιλείται όχι μόνο στην Ιταλία αλλά είναι επίσημη γλώσσα στην Ελβετία (μαζί με τα γερμανικά και τα γαλλικά), στη Μάλτα, στο Σαν Μαρίνο και στο Βατικανό...

Επαφή 

''THE SCHOLARS GROUP''
ΡΟΥΣΣΟΥ-ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ
1) ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΟΣ 4
(Έναντι 5ου Δημοτικού Ηλιούπολης)
Τηλ 210-9934039

2) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 9
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλ: 210-9710465