Preaload Image
Back

Γαλλικά τμήματα στην Ηλιούπολη

Γιατί να επιλέξετε Γαλλικά! 

Είναι μια γλώσσα με ζωντανή παρουσία και στις πέντε ηπείρους (επίσημη γλώσσα σε 45 κράτη) και γι’ αυτό υπάρχει διεθνής οργανισμός  γαλλοφωνίας,  μέλος του οποίου είναι και η χώρα μας.

 Μαζί με την Αγγλική  αποτελούν τις δύο γλώσσες εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με αυτές αντιπροσωπεύεται σε παγκόσμια κλίμακα.

 Τα κέντρα εργασιών και αποφάσεων της Ε.Ε. βρίσκονται σε γαλλόφωνες περιοχές: Βρυξέλλες, Στρασβούργο, Λουξεμβούργο. Επίσης, στην γαλλόφωνη Ελβετία (Γενεύη, Λοζάννη) βρίσκεται το παγκόσμιο νομισματικό, διπλωματικό, ολυμπιακό και τουριστικό κέντρο.

Αυτό σημαίνει πρόσβαση εργασίας σε τομείς:

• Πολιτικής και Οικονομίας
• Νομικής και Διπλωματίας
• Εμπορίου και Διαμετακόμισης
• Τεχνολογίας και Κατασκευών
• Επικοινωνιών και Υπηρεσιών

 Είναι η πρώτη επίσημη γλώσσα του Ολυμπισμού και των Ταχυδρομείων (2η Αγγλική)

 Είναι η δεύτερη επίσημη (1η Αγγλική) οποιουδήποτε Διεθνούς Οργανισμού (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Γιατροί του Κόσμου κλπ)

Μαθαίνοντας γαλλικά μπορεί κάποιος να μάθει και άλλες συγγενείς και εξίσου ευχάριστες γλώσσες, όπως τα ιταλικά και τα ισπανικά.

 Οι σπουδές στα πανεπιστήμια της Γαλλίας, όχι μόνο είναι δωρεάν αλλά και κατέχουν διεθνή φήμη για το επίπεδό τους.

Η Γαλλία έχει το υψηλότερο στην Ευρώπη επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο (τηλεπικοινωνίες, αεροδιαστημική, αποστολή και εγκατάσταση δορυφόρων ΤV, αεροπλάνα Mirage, Rafale, Airbus, το πιο γρήγορο τρένο στον κόσμο TGV, ιατρικές έρευνες σε Ινστιτούτα όπως αυτό του Παστέρ…),

Είναι μία από τις ισχυρότερες χώρες παγκοσμίως, πρώτη παγκόσμια δύναμη στη βιομηχανία αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων, 7η ισχυρότερη οικονομία στον κόσμο, πρωτοπόρος στις κατασκευές τρένων, στην αεροναυπηγική, στην παραγωγή αυτοκινήτων και παραγωγή μικρο στοιχείων (πιστωτικές κάρτες).

 Η κουλτούρα της Γαλλίας είναι τεράστια! Η συγκεκριμένη γλώσσα έχει να παρουσιάσει μεγάλη λογοτεχνική ποικιλία και μουσικό πλούτο. Αποτελεί
επίσης την πρώτη δύναμη παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών στην Ευρώπη.

 Είναι εύκολα στην εκμάθησή τους έχοντας συγκεκριμένους κανόνες προφοράς και γραμματικής χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στην κατανόηση και εφαρμογή τους!!!

Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία να ξεκινήσει ένα παιδί Γαλλικά;

 Η καταλληλότερη ηλικία για να ξεκινήσει Γαλλικά ένα παιδί είναι η Δ’-Ε’ Δημοτικού, εκτός αν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί ή μαθησιακές δυσκολίες.

Πώς θα μάθει;

 Με διαδραστικό πίνακα, online εργαλεία, τα πλέον σύγχρονα βιβλία και τη μεγάλη εμπειρία των εκπαιδευτικών το άριστο αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο.

Αν βρίσκεστε στην Ηλιούπολη, ελάτε να μάθετε Γαλλικά δια ζώσης, εναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα online από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του κόσμου.
Ποια Πιστοποιητικά Γαλλικών είναι Αναγνωρισμένα;
Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας για τα παρακάτω Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά Γαλλικών:
 DELF
 DALF
 Sorbonne
 Tcf
 Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (Κ.Π.Γ.)

Τα προγράμματα ξένων γλωσσών μας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας